Hello Friends...

Hello Friends...
Tq Friend add me..

January 31, 2010

Kebesihan Diri Adalah Satu Pakej.....

Setiap org pasti pentingkan kebersihan, begitu jugak diriku yg amat menitik beratkan pasal stail n kebersihan pada diriku.Aku akan pastikan segala kelengkapan alatan grooming siap sedia dan mencukupi untuk aku mengikuti acara formal atau pun tidak formal. Bagi diriku ia adalah suatu kemestian yg perlu ader bg setiap org x kira muda, or tua, wanita ataupun lelaki. Kerana ini adalah satu pakej untuk kiter dapat ramai kawan..huhu... Jika kiter selekeh or  penampilan tidak begitu menyakinkan , semua org tidak akn mendampingi kiter. Itu lah tips yg paling penting bg aku untuk menyesuaikan diri dgn org disekeliling kiter.

Denim Perfume  menjadi pilihan utama bg diriku, aku rasakan diri ini begitu dihargai dan disayangi biler aku memakai perfume ini, aku semakin segar, berkeyakinan diri utk berjumpa dgn member di tempat kerja or dimana sajer aku berada. Aku memilih perfume ini kerana ia segar n sporty, berjiwa muda dan tidak terlalu strong tp pasti tahan lama , sesuai dgn diriku yg kerapkali melakukan aktiviti lasak.

Penjagaan wajah jugak amat penting bg diriku, kerana ia adalah pakej utama untuk seseorg itu menilai diri kiter. Dengan bantuan pencuci muka ini, dapat lagi meyakinkan pd diriku untuk bertemu dgn ramai kenalan diluar sana xkira muda or tua.Selepas aku melakukan aktiviti formal or pun tidak aku perlu memastikan kodisi kulit muka aku sentiasa sihat dan segar sperti biase. Justeru itu kemana jer aku pergi, akan ku bawa sepeket tisu pelembab dan pembersih muka . Pergaulan yg luas diluar sana membolehkan segala informasi penjagaan wajah dan badan diperolehi.

Vitamin C juga amat penting bg diriku, jika haruman yg segar, wajah yg bersih saja xcukup untuk diriku utk memperlengkapkan dlm kehidupan seharian hidupku. Vitamin C juga memberi trnsformasi yg paling utama kerana ia memberi kesegaran dan kecerdasan minda n kesihatan tubuh badan. Ia perlu diambil sekurang-kurangnya 1 hari 2biji . Ia memberi keselesaan pada diriku untuk aku bertambah yakin dalam aper jua aktiviti yg aku laku kan sepanjang rutin harianku..