Hello Friends...

Hello Friends...
Tq Friend add me..

September 23, 2010

Sepanjang syawal ini, byak open house aq pegi,dari ceruk rantau jauh skalipun tetap ku sampai hehe,bukan alasan tok mengisi perut yg kosong tetapi hanya inginkan kebebasan serta berkongsi pengalaman yg ada untuk menziarahi sanak-saudara,sahabat handai,dan rakan taulan..dari jauh maupn dekat..huhu..semoga hari raya ini dapat memberi ikatan silaturahim menjadi ketat dlm persaudaraan islam..amin

Di hari yang mulia ini,aku bekesempatan untuk menyusun 10 jari memohon keampunan dan kemaafan jika diri ini telah menyentuh perasaan,tekasar dalam perbahasan,perbuatan atau menyakitkan hati para pembaca blogku, semoga hari yg mulia ini memberi 1000 pengertian yang amat bermakna bagi semua teman-teman blog serta teman fb. Dafi ucapkn Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir n Batin dari Dafi sekeluarga.. :-)

Selamat Hari Raya... 1Syawal telah kembali,ku panjatkn syukur pada ilahi kerana ditahun 2010 ini ku masih menyambut ketibaan hari yang mulia dgn penuh kesyukuran dan kegembiraan besama famly tecinta. Ku amat besyukur kerana ku masih mempunyai kedua ibubapa yg sihat, sempurna dan ku bahagia disampingnya... Amin..