Hello Friends...

Hello Friends...
Tq Friend add me..

September 24, 2010

Salam pada semua yang mengenali diri ini..dijemput bagi memeriahkan Majlis Rumah Terbuka 2010 Pada: Hari Sabtu
Tarikh: 25.9.2010
Jam:4petang-10malam
Tempat: Diteratak bonda No 9 Jalan Selasih 39 Taman Pasir Putih,Pasir Gudang Johor..
Semoga kehadiran kalian dapat memeriahkan suasana.. Sekian terima kasih.
Di Hari Raya,hatiku riang sekali bertemu sanak-saudara,sahabat handai,rakan taulan,jiran tetangga..Di hari yang mulia ini ku ucapkn syukur pada illahi kerana ku masih lagi ada disini untuk menyambut kedatangan hari lebaran dgn sederhana tetapi meriah..ku amat bersyukur walaupun aku dapati ada segelintir masyarakat kite yg sambut ketibaan syawal dgn serba kekurangan..Aku tidak menafikan setiap orang perlukan kebahagiaan,keceriaan disamping insan tersayang dalam menyambut kedatangan syawal itu.
Dalam kegembiraan pasti ada kedukaan..itulah yg dikatakan lumrah dalam sebuah kehidupan..berita yg amat mengejutkn bagi kaum keluargaku kerana sepupuku telah pergi meninggalkan kami buat selama-lamanya..ku hanya berdoa kpd tuhan yg esa supaya rohnya aman disana dan mudah-mudahan dia ditempatkan disisi orang yg beriman..Marilah kita besama-sama bersedekahkan Al-fatihah kdp Allahyarham Mohd Farhan Bin Zailani..amin..
Hai,everybuddy teman-teman blog, da lame sangat rasanya aku x mengupdate blog ni..huhu walaupun mood raya bekurangan tp aku tetap layan jugak mood ni,hehe byk pesiapan harus aku lakukan untuk membuat persiapan para tetamu yg akan hadir pada hari esok. Aku just invite member2,kawan-kawan ditempat kerja bagi memeriahkan suasana rumah terbuka yg akan ku buat pada tahun ini,aku mengharapkan semoga plan aku untuk membuat rumah terbuka ini berjalan dgn lancar tanpa halangan dan rintangan,moga dgn adanya plan aku ia dapat mengeratkan hubungan silaturahim antara kita sesama kita.. Amin